Духовний потенціал українського народу – це найбагатший скарб, яким володіє наша держава. Українська культура, як й імена багатьох її творців, знана в усьому світі.

  Згідно плану роботи відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Набутівської сільської ради 8 листопада 2019 року, у приміщенні  сільського Будинку культури с.Сахнівка, відбулися урочисті заходи до Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

   Із професійним святом працівників культури громади привітав голова сільської ради О.П.Малюга та вручив грамоти кращим працівникам галузі і солодкі подарунки кожному художньому колективу громади.

   У вітальному слові Олег Петрович подякував працівникам галузі культури громади за професіоналізм, талановитість та наполегливість.

   Набутівська громада багата на талановитих людей. Громада може по праву пишатися культурним надбанням, яке працівники цієї сфери з любов’ю бережуть і примножують. Завдяки їхнім зусиллям та старанням, ентузіазму та таланту проводяться свята, фестивалі, конкурси й відтворюється неповторність нашого краю.  

       

   Всім працівникам культури, майстрам народної творчості та аматорам сцени бажаємо здоров’я, успіхів у професійній діяльності, невичерпної енергії, незгасаючого прагнення до самовдосконалення, творчого натхнення та щастя.

  Зичимо Вам нових мистецьких перемог, успішної реалізації творчих ініціатив і нових культурних проектів.

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису