Приємною подією розпочався 2020 рік для працівників поштового відділення села Деренковець. Вже давно стояло питання про перенесення пошти в  нове приміщення  і тому в минулому році розпочали  ремонт колишнього заготівельного пункту.  Перекрили дах, утеплили стелю та провели косметичний ремонт кімнат. А щоб всім було затишно і тепло-  змурували  гарну грубу. Це ефективний і надійний метод опалення.

             Другого січня 2020 року урочисто відкрили нове приміщення відділення Укпошти. Дід Мороз, Снігуронька  та жителі села вітали завідуючу відділенням Омельченко Л.В. та листонош Шевченко Ю.І., Гавей О.І., Петрунь О.С. з Новим роком та вдалим стартом в новому  місці. Щиро дякуєм спонсорам і всім небайдужим жителям села, працівникам пошти, працівникам  сільської ради, культури за проведену роботу.

            Тепер  місце розташування   пошти в центрі села Деренковець по вулиці Набережній , 2. Це зручно і для працівників, і для  обслуговування клієнтів. Тут і компактніше і комфортніше. Тож відтепер працівники Укрпошти запрошують всіх жителів громади скористатися зручними послугами у оновленому приміщенні.

Староста села Деренковець - Ірина Величко.Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису