28.02.2020 року, на базі Нетеребського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» відбувся семінар вчителів суспільствознавчих дисциплін Набутівської громади на тему: «Реалізація основних напрямків Концепції національно-патріотичного виховання на уроках  та в позакласній роботі».

   Учасники семінару відвідали урок у 7 класі на тему: «Види суходолу Північної Америки», який провела вчитель географії Сірош Т.М. та учнівську конференцію    «Хоробрі серця», яку підготували педагог-організатор Коваленко І.В. та  вчитель історії Хоха Ю.С.  На конференцію був запрошений учасник АТО Коваленко Володимир, який поділився з учасниками конференції своїми спогадами та подякував всім працівникам школи, учням за підтримку тих, хто боронить нашу країну. 

  Вчителі історії та географії відмітили, що на даний час є актуальним питання національно-патріотичного виховання школярів у сучасній школі. І велика роль у формуванні ідеології патріотизму у молодого покоління належить урокам суспільствознавчих дисциплін та виховним позакласним заходам з історії. 

  Всі присутні на семінарі відмітили, що програма семінару була цікавою, змістовною, насиченою і висловили побажання провести у 2020-2021 навчальному  році спільну учнівську конференцію з національно-паріотичного виховання для учнів 7-11 класів освітніх закладів Набутівської громади на базі Нетеребського НВК.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису