27.02.2020 року, згідно плану роботи відділу освіти, культури, молоді та спорту, на базі Авторської О.А.Захаренка середньої загальноосвітньої школи с.Сахнівка, відбувся семінар вчителів англійської мови “Нетрадиційні та ігрові форми роботи на уроках іноземної мови».

    Під час семінару вчителі відвідали урок з англійської мови у 9 класі на тему: «Проблеми навколишнього середовища», вчитель В.В. Маркотенко.

  Свято англійської мови в молодших класах «Англійська мова - мій улюблений предмет» підготували та провели вчителі В.В.Марченко та Н.П.Мартинова. 

  Саме на ранньому етапі навчання дітей іноземної мови одним із основних завдань вчителя - зробити цей предмет цікавим і улюбленим. У молодшому шкільному віці діти дуже емоційні і рухливі, їх увага відрізняється безпосередністю і нестійкістю. Важливо враховувати у процесі навчання психологічні особливості дітей цього віку. Як правило, молодші школярі звертають увагу передусім на те, що викликає їх безпосередній інтерес. З огляду на це, необхідно використовувати  на уроках  різноманітні ігри, змагання, наочний матеріал так і під час проведення свят з іноземної мови застосовувати ігрові елементи. Досвід роботи з учнями молодших класів показав, що такі види роботи дають позитивний ефект.

Де гра - там емоції, а де емоції, там активність, увага, уява і, звичайно, мислення.

   Присутні подякували адміністрації, вчителям школи за проведення семінару та  відмітили тісну співпрацю вчителів іноземної мови з вчителями початкових класів та вчителем музики.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису