27 лютого 2020 року учні 11 класу з Сахнівки, Нетеребки та Драбівки на чолі з сільським головою Олегом Петровичем Малюгою, начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Юлією Олегівною Михайлюк, заступником директора з навчально-виховної роботи Нетеребського НВК Ларисою Борисівною Шевченко відвідали ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва ЧНУ. Наші учні були учасниками профорієнтаційного заходу «Стань студентом інституту на один день», де для них викладачі кафедр провели різноманітні майстер-класи, тренінги, а також розважальні заходи від студентської ради інституту.

     Одинадцятикласників запросили до участі у таких заходах: калейдоскоп планет НУШ від кафедри початкової освіти, літературний бум «Від гри до навчання» від кафедри дошкільної освіти, майстер-клас із каліграфії від кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, тренінгове заняття на розвиток лідерських якостей від кафедри соціальної роботи та соціальної педагогіки, тренінг «Навчайся! Розвивайся! Досягай!» від кафедри педагогічних наук, освітнього та соціокультурного менеджменту.

А також студентська рада продемонструвала діяльність студентських творчих студій: літературної студії «Без назви» (вірш Ліни Костенко виконала Маргарита Чернець), ансамблю барабанщиць «Badabum», вокального ансамблю «Серця трьох».

       Майбутніх абітурієнтів закликали обирати якісну освіту, звертати увагу на умови, які створені для навчання, а також на такі актуальні і потрібні професії, як вихователь дошкільного закладу та вчитель початкової школи. У свою чергу директор інституту Тимофій Десятов наголосив, що інститут є потужним і прогресивним підрозділом університету, а тому йде в ногу з часом.

 Щиро дякуємо директору інституту Тимофію Десятову, викладачам ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва ЧНУ за цікавий і змістовний захід!!!


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису