Ось і промайнуло літо! І знову двері шкіл Набутівської громади  радісно відкрились для наших вихованців і гостинно запросили у просторі і затишні класи, щоб діти набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

     День знань - одне із головних свят навчального року – урочисте, хвилююче і відповідальне. Це свято об’єднує всю громаду – від найменших, тих хто вперше піде до школи і стане першокласником, до серйозних старшокласників – тих, хто стоїть на порозі дорослого життя.

     По всіх школах Набутівської ТГ пройшли свята, адже розпочинати навчальний рік святом – дуже гарна традиція.

     Зранку порадувало тепле сонечко і радісні та усміхнені школярі, вчителі, батьки заполонили святково прибрані шкільні подвір’я і стали на першовересневу лінійку,  аби розпочати  новий навчальний рік. Свято до Дня знань пройшло організовано, з різноманітними розважальними й пізнавальними заходами, численними привітаннями, сюрпризами та концертними номерами. Від виконавчого комітету Набутівської сільської ради кожна школа отримала сертифікат на 3 000 грн. для організації освітнього процесу в школах, а найменші учні отримали подарункові набори.

     Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі. Наче все вперше – і слово, і музика, і дзвони душі. І в цей чарівний час від щирого серця вітаємо усіх учнів, вчителів, батьків із традиційним святом першого дзвоника – Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації, святом молодості та надії і насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису