2 лютого виповнюється 87 років від Дня народження видатного педагога, директора Сахнівської школи, академіка Національної академії педагогічних наук України Олександра Антоновича Захаренка.

“Я без школи жити не можу. Я вріс у неї протягом чотирьох десятиліть, як дерево своїм корінням вростає глибоко в землю. Без школи мені пусто. Рветься не павутина життя, а душа моя розривається. Як жити по-іншому, я не знаю…”- говорив О.А.Захаренко.

Роль О.А.Захаренка в освіті є неоціненною.

Усвідомлюючи велику відповідальність за велику місію, колектив ліцею, а це і учні, і вчителі, і батьки дбають про те, щоб ті традиції, які були започатковані Олександром Антоновичем, зберігалися та примножувалися, пристосовувалися до нових умов, які ставлять перед нами сучасні реалії. В свій час Олександр Антонович говорив : «Любіть Україну, нашу державу, не на словах, а на ділі, роблячи все, аби вона була процвітаючою, багатою, міцною, незалежною, розумною і щасливою».

Ці слова визначного педагога є зараз, в часи війни, надзвичайно актуальними.

Як педагогічний, так і учнівський, батьківський колективи ми разом робимо все, щоб наблизити таку омріяну українську Перемогу !

На знак великої шани та поваги ,з нагоди 87-річниці від Дня народження Олександра Антоновича ,сільським головою Набутівської сільської ради Величко І.В., начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Михайлюк Ю.О.,старостою села Сахнівка Слободяник С.В.,головою профспілкової організації Авторського О.А.Захаренка ліцею КесьН.В., директором ліцею Мариненко Н.В. було здійснено покладання квітів на могилу О.А.Захаренка.

Ні не пішов Учитель із життя-

На хвильку десь спинився у дорозі

І дивиться на нас вісіх іздаля

Із радістю й,звичайно ж ,у тривозі

Спостеріга,чи так ми ідемо,

Чи правильні у творенні людини

І чи такі чуття ми кладемо

У серце й душу кожної дитини

Його думки із нами повсякчас:

Ведуть і надихають,і навчають.

Він не пішов,він завжди серед нас-

Такі як він ніколи не вмирють!

Фото без описуФото без описуФото без опису