9 квітня 2024 року відбулася зустріч з психологом Оксаною ЛЕЩЕНКО з членами сімей захисників України Набутівської сільської ради. Це була перша зустріч психолога з родинами військовослужбовців. На зустрічі були присутні представники ТОВ «БФВ «Урожай»:

Юрій РОМАНЧА, заступник директора ТОВ НВФ «Урожай», голова громадської організації «Патріоти рідного краю- Україна»,

Валентина КРИЖАНОВСЬКА, представник ТОВ НВФ «Урожай»,

Світлана ДОРОШЕНКО, керівник Корсунь-Шевченківської міської громадської приймальні депутата Черкаської обласної ради Олександра Воскобойніка,

Оксана ЛЕЩЕНКО, психолог,

Ірина ВЕЛИЧКО, сільський голова, Олександр ТАРАН, депутат Набутівської сільської ради.

Спікер заходу Валентина Крижановська зосередила увагу учасників на вирішенні соціальних проблем сімей військовослужбовців.

Психолог Оксана ЛЕЩЕНКО наголосила, що визначальним фактором, який впливає на емоційний стан людини, психіку, фізичний стан та діяльність, є сім’я. Сьогодні сім’ї захисників стикаються з безліччю проблем різного характеру. Саме тому робота психолога з усією родиною є надзвичайно актуальною для позитивної адаптації самого військовослужбовця і всієї родини як до умов несення військової служби, так і до мирних умов життєдіяльності. Психолог звернула увагу на відновленні фізичних і психічних сил військовослужбовців, коригуванні особистісних настанов щодо адаптації до нових умов життя.

Чекаємо на подальші зустрічі!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису