Творчий вечір «З піснею в серці» ансамбль почав композицією «Озеречко», що театралізувалася.  Ця композиція миттєво перенесла глядачів в далекі часи. Треба відзначити, що весь перший блок складали пісні, яким від 200 до 300 років.

Такі як «Парова машина», «Свинка». Майже кожна має свою історію. Записи українських народних пісень у виконанні ансамблю виїхали до Канади, Франції, Англії, є в Ютубе. Але найбільшим емоційним наповненням програми стала присутність ветеранів «Червоной калини», це Антоніна Задорожня, Галина Лисенко, Марія Яценко, Ольга Самойленко, Домнікія Шкребтієнко, Василь Пустовіт, Галина Бабяк. Ним вже за 80, але вони так само люблять пісню, пам'ятають, співають і радіють зустрічі.

Офіційно привітали колектив голова Набутовськой ОТГ Малюга Олег Петрович і староста села Сухопара Наталія Василівна, вручивши кожному учасникові ансамблю Грамоту, а колективу дуже корисний і довгожданий для емоційної творчості дарунок.

Але подальший розвиток подій показав, що гості приготували не лише матеріальні сувеніри для колективу, але і музичні дарунки. Затамувавши подих всі слухали пісні в прекрасного виконання двох завідуючих відділами Черкаського обласного науково- методичного центру Наталії Сайченко і Тетяни Кучменко, солістів вокального тріо «Барви» з Черкас. Присутні дістали прекрасну можливість почути  унікальні голоси Людмили і Сергія Савенко, які стояли у витоків народження «Червоної калини».

Дуже тепло, як багатолітнього доброго друга зустрів ансамбль заслуженого працівника культури України Михайла Костянтиновича Волкова Дуже щиро побажали нових творчих перемог начальник відділу культури Корсунь- Шевченківською РДА Ірина Трунцева і методист районного будинку культури Галина Вірченко, начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту Набутовськой ОТГ  Юлія Михайлюк, директор школи Тетяна Сирош.

Прекрасною піснею з танцем привітав «Червону калину» ансамбль «Дівочі гори» з сусідньої Сахнівки. Любов до пісні об'єднала всіх.

Дуже оригінальне поздоровлення ансамблю представили спонсори свята, творці волонтерського руху в Нетеребці Галина і Олександр Задорожні. Вони кожному учасникові вручили ювілейні медалі і…, о диво! Торт, на якому поміщена сповна собі їстівна фотографія колективу. Такого ноу-хау ніхто ще не бачив!

На превеликий жаль колективу не зміг бути присутнім на святі наш земляк, нетеребчанин, голова СТОВ «Агрофірма «Корсунь» Михайло Савченко. Він завжди не стільки словом, скільки справою допомагає рідному селу, підставляючи плече у вирішенні проблем або, як цього дня, обдаровувавши ювілярів дарунками.

Від імені Михайла Миколайовича передала поздоровлення і дарунок депутат Набутывської сільської ради Прутас Марія Василівна. Чесно кажучи, було б дуже важко, а навіть, напевно, і неможливо, проводити ювілеї і будь-які значимі свята без таких небайдужих і активних людей, як Михайло Савченко, Марія Прутас, Василь Пустовіт, Петро Сухопара, Руслан Сиренко, Василь і Лариса Ткачив, Галина і Олександр Задорожні.  Спасибі вам всім, дорогі наші!

Визнання публіки, любов односельців, увага від строгих начальників і підтримка спонсорів спонукають ансамбль «Червона калина» віддавати всі свої сили, талант і час на пошук нових старовинних пісень, тримати себе в гідній фізичній формі, щоб і далі своєю піснею дарувати людям гарний настрій і радість.

Нових успіхів тобі, улюблений ансамбль «Червона калина»!

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису