Під таким гаслом було проведено урочисті заходи з нагоди 100-річчя Дня Соборності України в Авторській О.А.Захаренка загальноосвітній школі с.Сахнівка працівниками Сахнівського Будинку культури.

 

  День соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту возз’єднання  Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року на Софіївській площі в місті Києві. Проголошення  Соборності УНР і ЗУНГ  22 січня 1919 року – історичний акт  обєднання українських земель в одній державі.  Це історичний факт, який показав безсилля будь-яких спроб розєднати український народ, протиставити українців один одному. Подія основоположна  для українського державотворення.

 З метою формування національної  свідомості школярів, виховання у них  почуття  патріотизму  та з нагоди відзначення Дня Соборності України в Авторській О.А.Захаренка загальноосвітній школі с.Сахнівка працівниками Сахнівського Будинку культури  проведені заходи «В єдності наша сила!».

Урочисті заходи розпочались  патріотичною концертною програмою з яскравими пісенними номерами за участі жіночого колективу «Дівочі гори». По завершенню заходу, присутні, взявшись за руки, прийняли участь в акції єднання «В єдності наша сила»!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису