30 січня 2019 року Черкаським обласним Центром туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради було проведено очний тур обласного етапу Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів навчальних закладів України «Край, в якому я живу».

Незвичайну подорож в минуле свого села, його історію та легенди під час своєї екскурсії «Сахнівка в давнину» шкільним музеєм провела Пилипець Світлана, учениця 7 класу Авторської О. А. Захаренка середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Сахнівка Набутівської сільської ради і здобула перемогу -  І місце. До виступу Світлану готували: Проценко Марія Василівна, завідувач музеєм,  Городиська Світлана Василівна, вчитель історії.

    А 21-23 березня 2019 року в місті Тернополі відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу», в якому Світланка взяла участь.

    Конкурс супроводжувався цікавою та пізнавальною програмою. Діти, окрім екскурсії  подорожували цікавими історичними місцями міста Тернопіль, мали змогу побувати у Тернопільському обласному музично-драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка та переглянути виставу «Мазепа» за твором Б. Лепкого, оглянути експозиції Тернопільського обласного краєзнавчого музею та Тернопільського обласного історико-меморіального музею «Політичних в'язнів та репресованих».

    Виступ Пилипець Світлани був відзначений високими оцінками, що у підсумку дало можливість отримати ІІ місце у напрямку «Краєзнавчі музеї широкого профілю».

   Вітаємо нашу переможницю Пилипець Світлану та її настівників Проценко М.В. та Городиську С.В.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису