Фото без опису

У рамках проведення тижня протидії булінгу до нашої школи завітав старший лейтенант поліції Попович Богдан Миколайович, інспектор СЮП Корсунь-Шевченківського відділення поліції у справах неповнолітніх.

Він провів докладну інструкцію з використанням поліцейського приладдя, учням одягли бронежелети і каски. Гості розповіли про наслідки булінгу серед учнів у школах, і яке покарання несе за собою ця дія.

Учні задавали питання, які їх цікавили, мали змогу потримати справжню поліцейську зброю. По закінченню бесіди діти зробили фото напам’ять з представниками правоохоронних органів.

Фото без описуФото без описуФото без опису

У рамках проведення тижня у школі протидії булінгу до наших учнів завітала з лекцією головний спеціаліст Корсунь-Шевченківського бюро правової допомоги Смілянського МЦ за надання БВПД Курчатова Оксана Леонідівна.

У своєму виступі вона проінформувала учнів про види булінгу, як з ним боротися, і порадила, що потрібно робити для того, щоб уникнути цього негативного явища у школах. Розповіла про Ніка Вуйчича, який все своє життя бореться з булінгом у суспільстві, про співачку Альону Альону, яка також потерпала від булінгу і тепер активно пропагує толерантне відношення між людьми.

 Презентувала пізнавальні відео, і дала потрібну інформацію куди звертатися коли ви потерпаєте від булінгу.

Фото без описуФото без описуФото без опису