26 серпня 2021 року, у залі засідань  обласного Будинку рад,  відбулась серпнева конференція педагогічних працівників Черкащини «Про підсумки розвитку освіти області у 2020-2021 навчальному році та завдання на 2021-2022 навчальний рік», у якій взяли участь сільський голова Ірина Величко та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Юлія Михайлюк.

      Управлінням освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації проаналізовано досягнення  не тільки минулого навчального року, але й досвід реалізації державної освітньої політики на Черкащині упродовж років незалежності. З цією метою отримали інформаційно-аналітичний збірник «Освіта Черкащини. 2020-2021 навчальний рік», збірку методичних рекомендацій до проведення Свята першого дзвоника та Першого уроку в закладах освіти «Ти у мене єдина», присвячені 30-річчю Незалежності України.

    Під час конференції пошановано кращих вчителів області, серед них і керівник  духового оркестру Авторського О.А.Захаренка ліцею Білий Володимир Миколайович, який нагороджений Грамотою обласної державної адміністрації.

Фото без описуФото без опису