Які земельні сервіси доступні на Гіді з державних послуг?

Плануєте зареєструвати земельну ділянку, обмеження використання землі чи внести відомості про ділянку до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг пояснить, як та за який час це можна зробити.

Добро і щедрість не минає даремно.

Дарунки жителів Набутівської громади для підтримки поранених бійців у шпиталях оцінені як Рекорд за найбільшу кількість млинців для військових Збройних Сил України та внесені до національного реєстру рекордів України.

Перше настановне засідання з питань формування робочої групи, що прийме участь в розробці технічного завдання до Комплексного плану просторового розвитку громади

Відповідно до рішення Набутівської сільської ради від 15.02.2023 року                № 27-26/VIII «Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Набутівської сільської ради, Черкаського району, Черкаської області» виконавчим комітетом розпочато підготовчі роботи щодо розробки технічного завдання до Комплексного плану просторового розвитку Набутівської сільської територіальної громади.

Поновлено програму «Рука допомоги» – кредити непрацюючим громадянам з малозабезпечених сімей на початок чи розвиток власної справи 

Мінсоцполітики перезапускає програму «Рука допомоги», яка спрямована на допомогу малозабезпеченим особам у відкритті власної справи. На реалізацію програми державою виділено 9,6 млн грн.

Обласний сценічний проект сценічних читань "Ми - з України"

3 березня 2023 року в обласному художньому музеї Черкаської обласної ради відбувся обласний проект сценічних читань "Ми - з України", присвячений 209-й річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Дипломами лауреатів нагороджено ученицю 11 класу Авторського О.А.Захаренка ліцею Аліну Сисенко в номінації "Твір Т.Шевченка" та Володимира Метелицю в номінації "Авторський твір". Вітаємо з почесними нагородами.

Благодійна акція «Млинці-подяки»

В цей нелегкий час для України, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі проти агресора. Небайдужі жителі сіл Набутівської громади взяли участь в благодійній акції «Млинці-подяки» від Київського БКК для підтримки поранених бійців у шпиталях. Дякуємо жителям громади за турботу, підтримку та Ваші щирі і чуйні серця. Разом до Перемоги.