Цей біль не мине ніколи…

    30 березня 2023 року в БібліоХабі с. Нетеребка відбулася зустріч за «круглим столом» працівників Набутівської сільської ради із родинами загиблих, які віддали свої життя, боронячи незалежність нашої країни у війні з російським агресором. Сільський голова Ірина Величко подякувала родинам за жертовність та наголосила, що подвиг їхніх чоловіків, братів, батьків, синів назавжди вписаний в історію України, в історію нашої громади. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих.

Крок до нового

        За результатами голосування в рамках програми Громадський бюджет Набутівської ТГ одним з переможців став проект «БібліоХаб: сучасний простір у бібліотеці села Нетеребка Набутівської ТГ» ( 30000грн.)- автор Несен Галина Іллівна.

Профілактика туберкульозу

Туберкульоз – це інфекційне захворювання, що характеризується утворенням в органах специфічних запальних процесів. Туберкульоз вражає практично всі органи і системи організму. Але найбільш поширеною його локалізацією є органи дихання.

Зі стартом!

Набутівська громада стартує з створенням комунального підприємства "Набутів-Благоустрій",яке буде займатися поточними роботами та роботами по благоустрою.