Держпослуги на Гіді, що необхідні для захисту інтелектуальної власності

Ви з тих, кого ці важкі часи надихнули створити щось своє? Пишаємося вашою сміливістю! А також нагадуємо подбати про захист своєї інтелектуальної власності. Авторське право  Реєстрація права на твір Дублікат свідоцтва про держреєстрацію авторського права Реєстрація договору про права автора на твір Контрольні марки на розповсюдження примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп’ютерних програм, баз даних Суміжні права

Добірка держпослуг на Гіді для тих, хто хоче створити сім’ю під час війни

Повномасштабна війна тільки збільшила цінність кохання та страх його втратити. Для всіх, хто зараз гостро проживає відчуття моменту «тут і зараз» та бажання це узаконити, — держпідбірка нижче. Шлюб

Щодо потреб у саджанцях

Порядок надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства

Держпослуги на Гіді, що необхідні для перетину кордону

Плануєте виїзд із країни або вже виїхали, але потребуєте продовжити термін дії паспорта чи внести інформацію до паспорта про дитину? Тоді ви саме та людина, для якої ми цього разу зібрали добірку послуг на Гіді. Користуйтеся, щоб подбати завчасно про всі потрібні документи та більше через них не хвилюватися. Тут усе, що пов’язано з паспортом: Паспорт громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм Продовження строку дії паспорта громадянина України для виїзду за кордон Одночасне оформлення паспорта громадянина України та закордонного паспорта Тут усе, що пов’язано з ПМЖ:

Необхідні для оподаткування держпослуги - на Гіді

Сплачуємо податки = рухаємо економіку = наближаємо перемогу. Зрозумілішим за цю формулу є лише держсервіс після нашої добірки на Гіді. Вона вже тут, до речі. Для оподаткування фізичних осіб:  реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП)/раніше індивідуальний податковий номер (ІПН) 

Хай війни стихають від сміху дітей...

   Дитинство є і повинно залишатись найбезтурботнішим, найвеселішим і найщасливішим періодом життя людини. Так би і мало бути у малят сьогодні - якби … не війна. Якби не біль, жах та розпач навколо. Але ми, українці, надзвичайно щирі, добрі, привітні і дружні. Саме тому всі стали єдиною великою і дружньою сім’єю і допомагаємо один одному, підтримуємо і піклуємось один про одного, особливо про дітей громади та дітей внутрішньо переміщених осіб. 

УВАГА, ПОЖЕЖОНЕБЕЗПЕЧНИЙ ПЕРІОД!

З метою забезпечення своєчасного реагування та недопущення виникнення пожеж в природних екосистемах: лісових масивах, рекреаційних зонах, лісосмугах, заплавах річок, торфовищах, на територіях об’єктів природно-заповідного фонду повідомляємо, за інформацією Черкаського обласного центру з гідрометеорології, 10 червня 2022 року у більшості районів Черкаської області утримується висока та надзвичайна (4, 5 клас) пожежна небезпека.