Вітаємо з перемогою

У ІІ (районному) етапі ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, який проходив 20 листопада 2021 року на базі Авторського О.А.Захаренка ліцею взяло участь 14 учнів з 4 закладів освіти.

Вітаємо з перемогою!

13 листопада 2021 року пройшов ІІ (ОТГ) етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка на базі відділу освіти, культури, молоді та спорту Набутівської ТГ враховуючи особливості «червоної» зони карантину, з дотриманням законодавства України в частині запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Допомога по утриманню дитини на Гіді

На яку допомогу при народженні дитини можуть розраховувати батьки? Скільки становить грошова компенсація в «пакунку малюка»? Як оформити допомогу на дитину з багатодітної сім'ї? Як отримати допомогу на дитину одинокій матері або при усиновленні дитини? Про все це розповість Гід із державних послуг. Для вашої зручності підготували добірку держпослуг, які пов’язані з виплатами на утримання дітей. 

Послуги для опікунів та піклувальників на Гіді

Плануєте взяти під опіку або піклування дитину чи недієздатну особу? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Підготували для вас добірку послуг для опікунів та піклувальників на Гіді.  Призначення опікуном або піклувальником повнолітньої недієздатної особи або особи, цивільна дієздатність якої обмежена