Увага! Афера!

Нова афера: дзвонять з телефону і просять натиснути 1, якщо зробили щеплення.

ПЕРШИЙ ДЗВОНИК - ДЕНЬ ЗНАНЬ, ДОБРА, НАТХНЕННЯ ТА НОВИХ ВІДКРИТТІВ…

Ось і промайнуло літо! І знову двері шкіл Набутівської громади  радісно відкрились для наших вихованців і гостинно запросили у просторі і затишні класи, щоб діти набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

З ГЛИБИН НАРОДНИХ

28 серпня 2021 року,  за участю фольклорних колективів та майстрів –аматорів декоративно- вжиткового мистецтва Черкаської області, в рамках фестивалю “Тобі, Україно, всі наші таланти, і творчість душі, і мистецькі жнива”  з нагоди святкування 30-ї річниці Незалежності України , проходило обласне фольклорне свято «З глибин народних». В заході взяли участь більше 20 територіальних громад   області.     Набутівську територіальну громаду преставляли народний аматорський фольклорно-автентичний колектив « Червона калина» Нетеребського сільського будинку культури та жіночий вокальний ансамбль « Дівочі гори» Сахнівського сільського будинку культури. Оплесками та почесними грамотами віншували наших майстрів  поціновувачі фольклорної спадщини Шевченкового краю.

НАРАДА ДЛЯ КЕРІВНИКІВ ОСВІТНІХ ЗАКЛАДІВ…

30.08.2021 року,  на базі Авторського О.А.Захаренка ліцею, відбулась планова нарада для керівників закладів освіти, заступників директорів та педагогів організаторів Набутівської ТГ.