Захід з надання психологічної підтримки

8 серпня 2023 року в приміщенні Набутівської сільської ради представники французької гуманітарної організації Triangle Generation Humanitaire для внутрішньо переміщених осіб надали послуги з психосоціальної підтримки, правової допомоги та кейс-менеджменту. Психологічна допомога надавалася висококфаліфікованими психологами людям, які пережили складні життєві обставини. Команда надала юридичні поради та консультації щодо змін в законодавстві. У своїх програмах TGH інтегрує допомогу у надзвичайних ситуаціях, реабілітацію та розвиток у рамках комплексного підходу. TGH базує свою діяльність на принципах гуманності, нейтральності, неупередженості та незалежності. 

ПРОФІЛАКТИКА САЛЬМОНЕЛЬОЗУ ТА РОТАВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ

За даними  сайту Державної установи «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України» за результатами щотижневого моніторингу інфекційної захворюваності на гострі кишкові інфекції (ГКІ) з 21 по 27 липня (30-й тиждень 2023 року) в області зареєстровано 46 випадків захворювань на ГКІ.

Бюлетень Конкурси.Гранти серпень 2023

📣Бюлетень Конкурси.Гранти серпень потішить підбіркою МОЖЛИВОСТЕЙ для Вашого розвитку у різних секторах 📈 . Насолоджуйтеся не лише останнім спекотним місяцем цього літа🌞, а й можливістю реалізуватися та зробити вклад в нашу ПЕРЕМОГУ🇺🇦🔰