Безкоштовна допомога з питань отримання грантів для ветеранів та другого з подружжя

З початку своєї роботи грантові програми "Власна справа", "Грант для ветеранів та їх подружжя" набули великої популярності. Разом з тим, виникає багато питань щодо того, де, коли і як отримати безкоштовні консультації, пройти навчання для створення власного бізнесу, куди звернутись за отриманням тьюторскої підтримки та додаткового фінансування. Саме з метою відповіді на ці та інші питання пропонуємо скористатись добіркою корисних посилань та контактів наших партнерів для ветеранів або їх подружжя, де вони зможуть отримати безкоштовну професійну допомогу або консультації з питань отримання грантів:    

Черкащина: за 8 місяців надходження до бюджетів усіх рівнів сягнули майже 16 млрд грн

Платники Черкащини продовжують підтримувати економіку, сумлінно сплачуючи податки до бюджету. Про це повідомив у своєму коментарі в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Володимир Жаврід.

Товар продається покупцю на умовах післяплати службою доставки. Чи застосовувати РРО/ПРРО?

Коло обов’язків щодо необхідності застосування продавцем товарів реєстратора розрахункових операцій/програмних РРО визначають виключно умови договорів на перевезення (доставку) товарів, що укладені між продавцями товарів та перевізниками/кур’єрами/експедиторами/логістичними компаніями тощо та якими визначено участь сторін договору у правовідносинах купівлі-продажу товарів.

Зі святом 1 Вересня

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02w8nWWAvfL4iDXe98cQB91QNs8roKwHFFrbGW7346UAfxUR5XBgHJFhpLrmQZgkPil&id=100069595830597

До уваги жителів громади! Що необхідно для отримання ID-паспорта у зв’язку з закінченням терміну дії

Відповідно до законодавства України кожен громадянин України, який досяг 14-річного віку, зобов’язаний отримати паспорт громадянина України. Паспорт громадянина України (у формі ID-картки) - це основний документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України. Особам віком від 14 до 18 років паспорт громадянина України у формі картки видається зі строком дії 4 роки, а особам, які досягли 18-річного віку – на кожні 10 років.