У період воєнного стану: механізм оподаткування ПДВ операції з постачання товарів оборонного призначення

Інформуємо, що звільняються від оподаткування ПДВ на умовах та за переліком, визначеними підпунктами 4 та 5 п. 32 підрозд. 2 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України.

Результати позовної роботи податкової служби Черкащини: за вісім місяців до бюджету надійшло 12,6 млн грн

Головне управління ДПС у Черкаській області інформує, що протягом січня-серпня нинішнього року на розгляді в судах різних інстанцій, з урахуванням справ, що перейшли з попередніх років, перебувало 1 403 справи, стороною в яких виступають органи ДПС Черкаської області на суму 1 883 млн грн. 

Про зміни до Порядку формування та ведення Реєстру волонтерів

Порядок формування та ведення Реєстру волонтерів антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації містить певні зміни. Вони затверджені наказом Міністерства фінансів України від 22.05.2023 № 264, який набув чинності 21 липня 2023 року. Про це поінформувала начальниця управління податкових сервісів ГУ ДПС у Черкаській області Наталія Бойко.

ГУ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ ПОВІДОМЛЯЄ

Головне управління Пенсійного фонду України в Черкаській області надає роз’яснення щодо внесення змін/доповнення/уточнення до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування (далі –  Реєстр застрахованих осіб).

Послуги для освітян на Гіді з державних послуг

Шукаєте, як зареєструвати інноваційний проєкт, переоформити ліцензію на провадження освітньої діяльності та отримати інші сервіси для освітян? Дізнавайтеся, як оформити послуги, — на Гіді з державних послуг.