Колегія та нарада керівників закладів загальної середньої освіти

Колегія та нарада керівників закладів загальної середньої освіти

  29.12.2017 року у приміщенні відділу освіти, культури, молоді та спорту Набутівської сільської ради відбулася колегія та нарада керівників закладів загальної середньої освіти. Були присутні директори п’яти освітніх закладів, спеціалісти  відділу освіти, культури, молоді та спорту.

Святкування Андрія в Сахнівці

Святкування Андрія в Сахнівці

Так годиться, тепер у моді вечорниці. Ми запросили людей багато Буде ще тісно у нашій хаті. Ну то скажіть, що нам робити?

Засідання робочої групи

Засідання робочої групи

13 грудня 2017 року в приміщенні  Набутівської сільської ради відбулося засідання робочої групи з розробки Стратегічного плану розвитку Набутівської територіальної громади за участю радника з питань регіонального розвитку Григорія Перерви, проектного менеджера  зі стратегічного планування Агенції регіонального розвитку Черкаської області Любові Ропало та проектного менеджера  з енергоефективності Агенції регіонального розвитку Черкаської області Нємєц Антона.

Кожен із нас провинен робити добро

Кожен із нас провинен робити добро

   Кожен із нас повинен робити добро, але не всі розуміють значення цього слова. Антон Павлович Чехов писав: «Треба, щоб за дверима кожної задоволеної, щасливої людини стояв хто-небудь з молотком і постійно нагадував би стуком, що є нещасні».  Милосердя - щиросердність, співчуття,готовність робити добро всякому, любов на ділі,  здатність  відгукнутися на чужий біль. Людям милосердним притаманне співчуття по відношенню до сироти, інваліда, тяжко хворої людини, людини похилого віку, людини, що потрапила в біду.

День місцевого самоврядування

День місцевого самоврядування

6 грудня, в приміщенні Драбівського СБК відбувся концерт присвячений Дню місцевого самоврядування. Розпочалася урочиста частина з виступу голови Набутівської об’єднаної територіальної громади Малюги Олега Петровича, який привітав усіх присутніх та вручив грамоти кращим працівникам органів місцевого самоврядування Набутівської ОТГ

День пам’яті жертв  голодомору

День пам’яті жертв  голодомору

     25 листопада працівниками Будинку культури та бібліотеки було проведено захід  до Дня пам’яті жертв  голодоморів, хвилиною мовчання о 16.00 годині  вшановано пам'ять жертв геноциду Українського народу.  В 1932-1933 роках в с.Сахнівка проживало 2000 жителів, в роки голодомору померло 400 дітей та 1100 дорослих жителів.