Оголошення

Оголошення

               Набутівська сільска рада оголошує  конкурс на заміщення вакантної посади

Акція "Нова можливість"

Акція "Нова можливість"

У наш складний час комп’ютерних  технологій важко уявити себе без смартфона, планшета, ноутбука. На превеликий жаль  деякі діти не мають елементарних можливостей, які б допомагали їм  у навчанні. Тому з ініціативи начальника служби у справах дітей виконавчого комітету  Набутівської сільської ради  Романа Олеговича Артамонова та з фінансової підтримки  спонсора -Інтернет порталу ” Літературна платформа  Букнет” в нашій громаді для дітей позбавлених батьківського піклування стартувала акція ” Нова можливість ”.

Книги, які  "оживають"

Книги, які "оживають"

Шановні маленькі читачі та їх батьки @nova.poshta.official в партнерстві з @foundDZ подарували нашим бібліотекам яскраві та цікаві книги – казки з ілюстраціями українських художників. Приходьте до бібліотек Набутівської ОТГ – книги вже чекають на наших відвідувачів .

ФАП в с. Нетеребка

ФАП в с. Нетеребка

              У 2020 році за кошти бюджету ОТГ проведено капітальний ремонт покрівлі з утепленням горища приміщення фельдшерсько-акушерського пункту по вул. Садовій, 17а в с.Нетеребка Корсунь-Шевченківського району Черкаської області на суму - 282,776 тис.грн.

Аукціон

Аукціон

Набутівською сільською радою Корсунь-Шевченківського району Черкаської області прийнято рішення про проведення земельних торгів з продажу права оренди, строком на 7 років, земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, що призначені для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та розташовані в адміністративних межах Набутівської об’єднаної територіальної громади, Корсунь – Шевченківського району, Черкаської області (за межами населеного пункту):

З ТУРБОТОЮ  ПРО ДІТЕЙ

З ТУРБОТОЮ ПРО ДІТЕЙ

     Міністерство освіти і науки опублікувало рекомендації щодо створення безпечних умов у школах і підготовки навчального року до можливих змін епідемічної ситуації, де серед головних правил – соціальне дистанціювання й дотримання правил гігієни. 

Повідомлення про застосування пестицидів та агрохімікатів

Повідомлення про застосування пестицидів та агрохімікатів

Відповідно до Закону України «Про бджільництво» та державних  санітарних правил «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів в народному господарстві» повідомляємо, що  ПРАТ “Вікторія” в період з 29.07.2020 року по 30.07.2020 року  у садку, за адресою с.Набутів, буде проводити обробіток яблунь. Площа 80 га.препаратом Кальцій хлористий, новалон 202020.  

Обробіток пестицидами та агрохімікатами

Обробіток пестицидами та агрохімікатами

Відповідно до Закону України «Про бджільництво» та державних  санітарних правил «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів в народному господарстві» повідомляємо, що  ПРАТ “Вікторія” в період з 22.07.2020 року по 25.07.2020 року  у садку, за адресою с.Набутів, буде проводити обробіток яблунь. Площа 80 га.препаратом Луна Експіріанс, Омайт, Валіам.  Строки дії токсичності якого складають 3 доби.