До Дня Святого Миколая

До Дня Святого Миколая

     19 грудня в Україні святкують День святого Миколая, який прославився своєю добротою, чуйністю і допомогою нужденним.

До ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

До ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

В селі Драбівка кожна дитина отримала солодкі подарунки до Дня Святого Миколая за підтримки депутатів Набутівської сільської ради, а саме: Галасуна В.І., Колісника А.Г., Безуглого В.В., Богданова В.В.; орендарів землі: Пустовіта А.В. та Сіренко Р.О.; підприємців села Лисенко М.В., Гайдая А.І. та Гладкого П.М.

Центр "Місто Добра"

Центр "Місто Добра"

     На виконання листа Міністерства соціальної політики  України  № 15002/0/2-20/49 від 26.10.2020 про кризовий центр для жінок з дітьми  «Місто Добра», інформуємо, що на офіційному сайті Центру, за посиланням: https:/ misto-dobra.com.ua  розміщена детальна інформація для  родин, які опинилися в  складних  життєвих  обставинах і потребують підтримки задля  збереження родинних зав’язків  між батьками та дітьми, а також можливі варіанти скерування мами з дітьми до даного  Кризового центру.

ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗУСТРІЧІ  З ДИРЕКТОРАМИ   ЗАКЛАДІВ    КУЛЬТУРИ

ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗУСТРІЧІ З ДИРЕКТОРАМИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ

    З  30 жовтня по 03 листопада 2020 року, згідно плану роботи відділу освіти, культури, молоді та спорту та у зв’язку з епідситуацією,  проходили індивідуальні зустрічі з  директорами будинків культури Набутівської ОТГ. Індивідуальні зустрічі проводили начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Михайлюк Ю.О. та спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту з питань культури Лебедюк Т.В.