ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ….

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ….

Авторська О.А.Захаренка середня загальноосвітня школа села Сахнівка серед переможців Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів шкільних музеїв «Край, в якому я живу».

Робоча зустріч з працівниками Державної міграційної служби

Робоча зустріч з працівниками Державної міграційної служби

31 грудня 2020 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 23 грудня 2020 р. №1362 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 2 березня 2016 р. №207» (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1362-2020-%D0%BF#Text).

Об'їзди сіл територіальної громади

Об'їзди сіл територіальної громади

В лютому місяці 2021р. було організовано об’їзди сіл територіальної громади, з метою визначення плану соціально-економічного  розвитку громади на 2021 рік.

ОБЛАСНИЙ КОНКУРС ЧИТЦІВ

ОБЛАСНИЙ КОНКУРС ЧИТЦІВ

     В рамках проведення мистецько-просвітницького фесту «Шевченко-фольк», з нагоди відзначення 207-річниці видатного сина українського народу Тараса Шевченка та 150-річчя від дня народження Лесі Українки, учні з Набутівської ОТГ брали участь в обласному конкурсі читців "Тарасова вершина", що проходив 3 березня 2021 року в Черкаському художньому музеї.

ПЕРСОНАЛЬНА ВИСТАВКА ВЕРОНІКИ КОЗАКОВОЇ

ПЕРСОНАЛЬНА ВИСТАВКА ВЕРОНІКИ КОЗАКОВОЇ

05.03.2021 року, в художній галереї Корсунь-Шевченківського державного історико-культурного заповідника відбулася персональна художня виставка «Мій чарівний світ», учениці Драбівської дитячої музичної школи Вероніки Козакової ( 11 років), яка відкрила вперше перед глядачем світ своєї душі. Вероніка навчається в школі, де закладені хороші художні традиції викладачем образотворчого мистецтва Катериною Вікторівною Паливодою. Під керівництвом творчого педагога досягаються такі вагомі результати. Підтримати Вероніку прийшли батьки, сестричка Поліна, викладачі.

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА

      Вже стало традицією брати участь в профорієнтаційних заходах, що проводить  ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва ЧНУ.