Робоча зустріч у Корсунь-Шевченківському відділі  ДРАЦС

Робоча зустріч у Корсунь-Шевченківському відділі ДРАЦС

13.05.2021 відбулася робоча зустріч за участі адміністраторів ЦНАП Корсунь-Шевченківської та Набутівської ОТГ, посадових осіб виконавчих комітетів щодо взаємодії та налагодження співпраці з ними у процесі надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану.

ДПС інформує

ДПС інформує

Використання_коштiв_ФОП_на_власнi_потреби

В період карантину вклеювання фото в паспорт здійснюється за місцем перебування

В період карантину вклеювання фото в паспорт здійснюється за місцем перебування

Під час дії карантинних заходів багато громадян переймаються питанням, чи не штрафують за невклеєну фотокартку у паспорт по досягненню відповідного віку та за невчасну заміну паспорту?

ЧОРНОБИЛЬ НЕ МАЄ МИНУЛОГО ЧАСУ…

ЧОРНОБИЛЬ НЕ МАЄ МИНУЛОГО ЧАСУ…

   Була весна – квітуча, напоєна запахами землі і нового життя. Ніхто не здогадувався, що ця весна назавжди чорними літерами буде вписана в історію нашого народу і людства, що про невелике місто Чорнобиль дізнається весь світ…  26 квітня 1986 року о 1-23-47 за київським часом сталася найбільша техногенна аварія в історії людства — з різницею у дві секунди відбулись два вибухи на четвертому реакторі Чорнобильської АЕС, в результаті яких сумарна радіація ізотопів, викинутих в повітря, склала 50 мільйонів кюрі, що в 30-40 разів більше, ніж при вибуху бомби в Хіросімі в 1945 році. Основні наслідки аварії були подолані за 7 місяців і вже у листопаді два з трьох вцілілих енергоблоків були знову введені в експлуатацію.

Чиста Черкащина 2021

Чиста Черкащина 2021

Всеобласну толоку оголошують на Черкащині 24 квітня. Вперше всі разом, великі й маленькі населені пункти, об’єднані територіальні громади, волонтерські та  громадські організації мають можливість одночасно долучитися до загальнорегіональної акції. Дотримуючись карантинних норм, жителі області вийдуть на визначену територію і подбають про її чистоту.

Робимо разом важливе

Робимо разом важливе

Сьогодні 20.04.2021р.в селі Сахнівка Набутівської ТГ проведено акцію “Посади дерево”