Аукціон17.03.2021

Аукціон17.03.2021

      17 березня 2021 р. 10:00 год. по вул. Центральна, 168, с. Нетеребка, Корсунь-Шевченківський район, Черкаська область (приміщення Будинку культури села Нетеребка) відбудеться аукціон продажу права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

СТОРІНКАМИ    ІСТОРІЇ….

СТОРІНКАМИ ІСТОРІЇ….

Наша держава з давніх-давен славиться вільними і мужніми, працьовитими і добрими, сильними і самостійними українцями, які шанують традиції, звичаї та обряди.    Сьогодні, виховуючи дітей та молодь в умовах, коли вони пережили Революцію Гідності, пошановуються герої Небесної Сотні, коли ми стали свідками неоголошеної війни на Сході України, відчули глибину втрат, на державному рівні, особливо акцентується увага щодо національно-патріотичного виховання дітей та молоді. Саме зараз ми повертаємося до споконвічних цінностей: утвердження любові до Батьківщини і людей, відродження духовності, моральності, бережного ставлення до природних скарбів і національних надбань нашого народу.

Аукціон

Аукціон

2 лютого 2020 року виконавчим комітетом Набутівської сільської ради проведено аукціон з продажу права оренди трьох земельних ділянок, сільськогосподарського призначення комунальної форми власності, загальною площею 74,1517 га, що розташовані в адміністративних межах Набутівської сільської ради (за межами населеного пункту).

Вітаємо

Вітаємо

Шановні ветерани війни в Афганістані!

Конкурс

Конкурс

Відповідно до Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 № 169, виконавчий комітет Набутівської сільської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад: начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг», державний реєстратор відділу «Центр надання адміністративних послуг».

Вітаємо!

Вітаємо!

За підсумками обласного туру Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв навчальних закладів «Край, в якому я живу»  нагороджено дипломами Управління освіти і науки Черкаської ОДА переможців за роботу «Якщо хочеш змінити світ на краще… почни це робити з себе! І не завтра, а сьогодні, з цієї хвилини!».  Переможцями стали Пилипець Світлана, учениця 9 класу Авторської О.А.Захаренка середньої загальноосвітньої школи с.Сахнівка, Кириленко Женя, учениця 9 класу Авторської О.А.Захаренка середньої загальноосвітньої школи с.Сахнівка, Проценко Марія Василівна,завідувач музею історія села, Городиська Світлана Василівна, вчитель історії  Авторської О.А.Захаренка середньої загальноосвітньої коли с.Сахнівка.

ПЕДАГОГ-НОВАТОР О.А.ЗАХАРЕНКО

ПЕДАГОГ-НОВАТОР О.А.ЗАХАРЕНКО

   Відповідно  плану роботи відділу освіти, культури, молоді та спорту 02.02.2021 року  освітяни і вся громадськість Набутівської ОТГ відзначала 84 річницю  від дня народження Олександра Антоновича Захаренка.

Вітаємо ювіляра!

Вітаємо ювіляра!

Ювілейний день народження, 99років, відзначив житель села Драбівка Набутівської ОТГ Луста Костянтин Трохимович.