Повідомлення

Повідомлення

Відповідно до Закону України «Про бджільництво» та державних  санітарних правил «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів в народному господарстві» повідомляємо, що  ПРАТ “Вікторія” в період з 3.07.2020 року по 7.07.2020 року  у садку, за адресою с.Набутів, буде проводити обробіток яблунь. Площа 40 га. Вантек Манзат.  Строки дії токсичності якого складають 3 доби.

Повідомлення

Повідомлення

Відповідно до Закону України «Про бджільництво» та державних  санітарних правил «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів в народному господарстві» повідомляємо, що  ПРАТ “Вікторія” в період з 26.06.2020 року по 27.06.2020 року  у садку, за адресою с.Набутів, буде проводити обробіток яблунь. Площа 40 га. Препарат Фалькон Мерплан.  Строки дії токсичності якого складають 3 доби.

Повідомлення

Повідомлення

Відповідно до Закону України «Про бджільництво» та державних  санітарних правил «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів в народному господарстві» повідомляємо, що  ПРАТ “Вікторія” в період з 23.06.2020 року по 24.06.2020 року  у садку, за адресою с.Набутів, буде проводити обробіток яблунь. Площа 40 га. Препарат Беламін.  Строки дії токсичності якого складають 3 доби.

“Велике будівництво” на Черкащині: завершили ремонт на двох ділянках доріг державного значення (фото)

“Велике будівництво” на Черкащині: завершили ремонт на двох ділянках доріг державного значення (фото)

У межах проекту “Велике будівництво” на Черкащині регіональна Служба автомобільних доріг завершила вже дві ділянки: поточний середній ремонт автодороги державного значення М-05 Київ – Одеса у Жашківському районі та 7 км на ділянці Р-10   /Р-09/ – Черкаси — Чигирин — Кременчук у селі Мошни Черкаського району.